Balázs Építés: gépi földmunka és családi ház építés

Az építés ideje teremtő

 

Alapvető világlátásunkat, hozzáállásunkat másokhoz határozza meg, ahogy a munkánk végezzük. Amikor a munkánkat kreatívnak és alkotó jellegűnek érezzük sokkal jobb eredmények születnek a kezünk alatt. Az ilyen munka eredményei viszont másokat is inspirálnak.

 

A családi házak építése, felújítása, vagy egyéb építkezési, vagy kivitelezési munkákhoz a megfelelő terepviszonyok, talaj kialakítása számunkra ilyen alkotó, kreatív jellegű. Csakis olyanokkal dolgozunk együtt, akik ezt a gondolkodásmódot a magukénak tudják vallani. Ugyanis a munkavégzés idejének a teremtő energiái a családi házakat, azok környezetét teszi jobbá. Nekünk fontos, hogy a saját környezetüket, ugyanilyen teremtő erőkkel, pozitív energiákkal teli térnek érezzék a benne élők.

 

A valódi építkezés hatásai

 

A dolgok, események, emberek hatással vannak egymásra. Így az építés, teremtés, munkavégzés során mozgósított erők, igazán különleges tereket, saját világokat teremtenek a családoknak. Minden egyes, ilyen mentalitással létrehozott, felújított házban, ezek a pozitív energiák, az ebben a környezetben élők munkájában, hangulatában hasznosul. Mi így nem csak szimplán építőipari kivitelezést végzünk, nem csak megoldunk néhány szakma specifikus problémát, mint amilyen a villanyszerelés, burkolás, tetőfedés, hanem élettereket hozunk létre.

 

Lehet szakmailag ugyanúgy felkészült valaki, állhat azonos alapokon a tudása, de a munkájába valami többlet kerül mégis azáltal, ahogy abban hisz, amit csinál. Ez valami olyan plusz, ami túl van a szavakon. Sokszor megfogalmazhatatlan is ez az összhatás. Nehéz éppen ezért, ezt a kívülállóknak közvetíteni, mert a családi házában, a környezete rendbe rakásában az érzi ezt meg igazán, akinek készült.

 

Sok minden tetszhet nekünk, van egy sor ház, amire azt mondjuk, hogy igen ezek szépek. Azonban ezekből, alig van egy-kettő, ami magával is ragad. Házak, belső terek, a ház környezete, amitől azt érezzük, hogy ez egészen más világ. Ez egészen más világ, de igazán, az én világom, amitől erők, energiák, lehetőségek metszéspontjaiba kerülünk, mert annyira megmozgat, megragad minket.

 

A megfoghatatlan, de jelenlévő alkotó erő

 

Mi ezt a megfoghatatlan érzést, amit csakis, akinek elkészül egy új családi ház, vagy a régi kedves otthona megújul tud igazán átérezni, ezt hozzuk létre a munkánkkal. Ezt az érzést kívánjuk átadni partnereinknek minden alkalommal. Ez egyfajta varázslat, ami valami erős hitben, az építés teremtő erejében lapul. Mi is csak azt tudjuk, hogy ez egyfajta elkötelezett, minőségi munkavégzésből ered. Ezért minden alkalommal, erre törekszünk.

 

Természetesen nálunk is emberek dolgoznak, akiknek lehetnek rossz napjaik. Azonban, mindig van, az aktuális brigádban, akinél ez a alapvető filozófia, amivel minden nap útra indítjuk a munkatársainkat olyan természetesen van épp akkor jelen, hogy a nap folyamán átmágnesezi vele a többieket. Így rövid időn belül, olyan mederben zajlik minden munka, ahogy elterveztük. S ez az átmágnesezés átragad mindenre, amit éppen csinálnak. Ezt keressük, ezt gyakoroljuk évek óta, hogy minden olyan legyen, ahogy a megrendelőink megálmodták. Mi velünk ez az a plusz, amitől minden partnerünk végre egészen másnak, különlegesnek és elvarázslónak érzi a házát, a környezetét.

 

Ismerd meg Te is ezt az érzést! Mi tudjuk ez minden alkalommal milyen felemelő és inspiráló.