1. Kérd az Ingyenes helyszíni felmérésünk!
  2.  A lebontásra váró épület típusa alapján, a helyszínen azonnal elmondjuk mire számíthatsz.
  3.  Elkészítjük a részletes ajánlatot, - annak a szellemében, ahogyan mi dolgozunk - erről részletesen olvashatsz lentebb.
  4.  A megállapodás után, elkészítjük a kivitelezési tervet, amit részletesen egyeztetünk veled.
  5.  Velünk nem lesznek rejtett költségeid, mindent előre egyeztetünk és korszerű gépparkunk segítségével a legmagasabb műszaki és szakmai színvonalon elvégezzük a munkát.

Minden új dolog, a régi romok eltüntetésével kezdődik!

A bontás mindig komplex feladat!

 

A bontási munkák elengedhetetlenek ahhoz, hogy valami újba fogjunk. A bontás segítségével tesszük újra használhatóvá azt a területet, ahol a romos, régi épület, ház, vagy fal állt. A bontás azonban nem önálló tevékenység, hanem több szakterület összehangolt munkavégzését jelenti.

 

bontás BudapestElőször is a bontásra váró területen sokszor vannak még később hasznosítható anyagok. Így a bontás, nem rombolás, hanem precíz munka, amellyel ezeket az újrahasznosítható, értékesíthető elemeket épségben megőrizzük. A bontás, emiatt nagyfokú pontosságot igényel. A megfelelő színvonalú bontás ugyanis a Megrendelőnek jobban megtérül, ezeknek a használható anyagoknak a megőrzésével.

 

A bontási munkák után a keletkező törmeléket, szakszerűen fel kell dolgozni és a megfelelő hulladéklerakó helyekre el kell szállítani. A használható anyagok és a törmelék elszállítása is a bontási munkák fontos része. A szállítás a bontás során az egyik meghatározó költségtényező, így korántsem mindegy, hogy azt hogyan végezzük el. A megfelelő szállítással: a megfelelően szelektált törmelék típusok, a legoptimálisabb mennyiségben, a legjobb időzítésekkel felrakodva, nagyban segíti, a bontás költségeinek optimalizálását.

 

A bontás gyakran zárul tereprendezéssel, gépi földmunkával. A lebontott épület, ház, vagy fal helyét, ugyanis megfelelővé kell tenni azokra a munkafolyamatokra, amelyeket ide terveztek. Amennyiben csak a telek kerül értékesítésre, akkor is oly módon kell a tereprendezést elvégezni, hogy az alkalmas legyen később építkezésre. Abban az esetben, ha konkrétan tudjuk milyen célra használják a területet, a bontás befejezése után, érdemes az ásási, csatornázási és hasonló gépi földmunkákat is elvégeztetni velünk. Mivel a munkák kivitelezéséhez szükséges géppark már a területen van. Ez is segíti a takarékos gazdálkodást. 

Épületek bontása

 

 

A Balázs Építés az épület elhelyezkedésétől és annak nagyságának függvényében vállalja el – költséghatékonyan - az épületek bontását. A technológiánk elsősorban olyan épületek teljeskörű bontására alkalmas, amelyek hagyományos építkezési technológiával épültek. Panel és torony épületek bontása nem a szakterületünk, de többszintes családi házakat, társasházakat, irodaépületeket, vagy akár gyárcsarnokokat is biztonságosan, határidőre és költség optimalizáltan bontunk el.

A bontási munkákhoz természetesen elkészítjük a bontási tervet, ami időben és költségekben jól átláthatóvá teszi a teljes épületbontási feladatot. A bontási munkákhoz kedvezményesen tudjuk biztosítani az, azt követő gépi földmunkákat is. Az épületbontást megrendelő ügyfeleink, így máris lépéselőnyben érezhetik magukat a teljes projektet figyelembe véve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Házbontás

 

házbontásAz építőipari tevékenységünket lakások felújításával kezdtük, majd családi házak felújításával folytattuk. A felújítási munkák során annyi tapasztalatra tettünk szert, olyan szakértelemre, hogy ezután bátran vállalkoztunk már a családi házak kivitelezésére is. A családi házépítés megköveteli a gépi földmunkát és tereprendezést is. Így a felújításoktól elindulva, ma már komplex építőipari tevékenységet végzünk.

A házbontás, mivel számtalan családi házat felújítottunk és építettünk, ezért kifejezetten az a terület, amihez a leginkább értünk. A házbontással járó speciális szaktudás, természetesen más területeken is hasznosítható. Azonban, ha van a bontási munkáknál, olyan terület, ahol kimagaslóan hatékonyak tudunk lenni az a házak bontása.

Amennyiben a házbontásához a legszakszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldásokra van szükséged, akkor a legjobb helyen jársz. Kérd ingyenes helyszíni felmérésünket és pontról pontra átbeszéljük: számotokra hogyan lehet a legoptimálisabban megoldani a ház bontását.

A szakszerű bontás, egészen mást jelent

Falbontás

 

 

A falbontás, a bontási munkálatok közül a leggyorsabban és legegyszerűbben kivitelezhető feladat. A falazatok ugyanis rendszerint egynemű anyagokból készülnek. Így ott nincsenek olyan bonyolultabb alkotó elemek, amelyek kiszerelése plusz feladatokat igényelne. A falbontás, ezért – még ha – meg is kívánjuk őrizni az építési anyagot, gyorsan és gazdaságosan kivitelezhető.

 

Telket határoló falak vagy beltéri falak, romba dőlt épület falazata, esetleg téglakerítés elbontáshoz, a törmelék elszállításához kérd a segítségünk. Minden, ami a bontási munkákhoz kapcsolódik, az épületbontáson át, a családi házbontáson keresztül, a gépi földmunkákig, tereprendezésig a leghatékonyabb és leg- költség optimalizáltabb módon oldjuk meg Neked.

 

A bontási munkákkal kapcsolatos minden kérdésed megválaszolásához, kérd az ingyenes helyszíni felmérésünk!

 

 

Szabadulj meg a lebontásra váró dolgoktól!