családi ház bontása

Családi ház bontása 

Egy családi ház tele van emlékkel és történetekkel. Mégis sokszor eljön a pillanat, amikor maga az épület, ahol megannyi dolog történt már nem képes szolgálni az ott élőket. A tető, a nyílászárók, a falak, az udvar mind-mind elöregedhet annyira, hogy érdemesebb a romokon új családi házat építeni. Semmint tovább őrizni egy használhatatlan vagy életveszélyes épületet. Egy új családi ház létrehozásához gyakran az utódok, úgy értékesítik a telket, hogy a régi, elhanyagolt öreg házak még megtalálhatóak rajta. A családi házak bontása emiatt, azonban több mint egyszerűen a romok eltakarítása. A családi házak elbontása több gondosságot és szakértelmet igényel.

 

Családi ház bontása különleges figyelemmel

  

családi ház bontásA bontásra váró családi házakról hogyan lehet minél több tapasztalatra szert tenni?

 

Egyrészt azzal, ha minél több ilyen épületet bont valaki. Azonban ez csak a munka végső fázisa, pár egymásra épülő lépéssel. Ellenben, ha minél több családi házat felújít egy cég az még mélyebb és tartalmasabb tapasztalatokhoz vezeti.

Amikor egy épületet meg akarsz menteni vagy éppen teljesen újjá varázsolni, akkor jobban figyelsz rá. Jobban megvizsgálod a korábbi technológiákat, amikkel a családi házakat, polgári lakásokat létrehozták. Így egyre pontosabb kép és mintázat rajzolódik ki arról, hogy hogyan lehet ezeket az épületeket kezelni. Minél jobban megfigyelsz és megoldasz valamit egy régebbi családi ház felújításánál, annál profibb leszel a családi házak bontásánál.

 

Jól ismerve a Budapest és környékén épített családi házak technológiáit, sokkal hatékonyabbak tudunk lenni azok bontásában is. S minél hatékonyabb valaki a családi házak bontásában, annál inkább gazdaságos, költség orientált megoldásokat tud kínálni az ügyfeleinek is. Nem mindegy hogyan kezdünk egy családi ház bontásához. A megfelelő bontási terv mentén végzett munka ugyanis sokkal jobb megtérülési mutatókkal rendelkezik.

 

Nem mindegy mit tudunk megőrizni és újra hasznosítani a bontásra ítélt családi házból. S a jól felépített bontási munka, a tereprendezést, a telek előkészítését is az építkezésre jóval könnyebbé teszi. Így egyrészt juthatunk még értékes alapanyagokhoz, másrészt egy teljesen megújult telket kapunk. Ebben fontos szerepe van, hogy milyen bontási anyagot hogyan szelektáljunk. Melyek azok a törmelékek, amit a tereprendezéshez hasznosítani tudunk. S melyek azok, amelyeket a megfelelő hulladékkezelő helyekre kell elszállítani.

 

A bontás végeztével, mi a teljes körű tereprendezési munkákat is elvégezzük, ha szükséges az ásási munkákat is. Így a családi ház nemcsak elbontásra kerül, de egy tökéletesen rendezett és előkészített telket kap, annak tulajdonosa. Családi ház bontási munkálataihoz, ezért kérd Ingyenes helyszíni felmérésünk!

 

családi ház bontása