Balázs Építés: gépi földmunka és családi ház építés

Építési törmelék szállítás 

 

 

Az építési törmeléktől szeretnél megszabadulni?Keresed a legjobb szállítót, aki elviszi az építési törmeléket?

 

 

A legjobb helyen jársz, mert a Balázs Építés csapata, minden egyes építőipari tevékenységéhez külön brigáddal rendelkezik. Nekünk maguknak is fontos a munkánk pontos végzéséhez az építési törmelék gyors, szakszerű és költséghatékony szállítása.

 

Mivel a teljes kivitelezési vagy bontási, tereprendezési munkafolyamatokba illesztettük bele az építési törmelék szállítását, ezért másokhoz képest jóval pontosabb és költséghatékonyabb technológiát dolgoztunk ki ahhoz,
hogy megszabadulhass az építési törmeléktől.

 

Ahhoz, hogy segíthessünk ebben Neked csak az építési törmelék típusáról, mennyiségéről és helyéről kell többet
tudnunk.

 
 
 

 
 
 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Építési törmelék osztályozás, szállítás előtt

Az építési törmelékeket különböző osztályokba sorolhatjuk. Az épület, a ház vagy egy tereprendezés egészen más-más típusú törmelékeket termelhet. Emiatt fontos tudni, hogyan szelektáljuk, hogyan, milyen ütemben szállítsuk el a Te építési törmeléked.

 

A tetőzet, a falak vagy az alapok bontásával egészen más típusú építési törmelékek keletkeznek.

 

A tetőzet típusa – cserép, pala – már önmagában meghatározó az anyagkezelése, felrakása és súlya szempontjából.

 

Mindegyik tetőzet más-más rakodási eljárást, eszköz használatot igényel. Sőt a tetőszerkezeteknél még sok fahulladék, lécek, elkorhadt gerenda szokott keletkezni, ami ismét más kezelést igényel.

A falazatból keletkező építési törmelék. A kő és téglaanyagok, a vakolatok is attól függően milyen alapanyagokat használtak más-más típusú törmeléket termel ki. A szleng az építési törmelék ezen típusát szokta sitt-nek nevezni. A kifejezés a német építőipari munkások szó használatából ered, a német Schutt, törmelék, omladék szóból. Míg a németben ez általános kifejezés volt, a magyarban inkább a falazatból eredetű törmelékekre használjuk. A sittszállításról ezen az oldalon még többet megtudhatsz.

Az alapok, az utak, a járdák, az építési törmelékek harmadik kategóriáját jelentik. Ezek az épülethez tartozó egységek többnyire betonozással készülnek. A betontörmelék, - mivel általában töréssel szedik fel őket – térfogatát és tömegét tekintve is jóval nagyobb lesz az előző két törmelék típusnál. Így ezek felrakása, az elszállítható mennyiségek szintén külön kalkulációt igényelnek.

 

 

 

 
 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legyen azonban bármilyen építési törmelékről is szó

keresd bátran a Balázs Építés és csapatát,s mi gyorsan, hatékonyan megoldjuk azok elszállítását.