modern családi ház

Modern családi házTalán nem is gondoltad, de a modern családi ház felett már régen eljárt az idő. A modern családi házak ugyanis még bőven a digitális kultúra előtt épültek. A modernség építészeti stílusjegyei ugyanis mára már jócskán átalakultak és egy digitális, ultramodern technikai civilizáció keretei között egészen mást értünk funkcionalitáson, mint azt korábban tettük a század elején. A legtöbb lakótelep és panellakás épp a modernség jegyében épült, a maguk szögletes formáival, technikai megoldásaival. A „modern” kifejezés mégis úgy él bennünk, mintha valami kortárs dologról lenne szó.

 

A modern házak első példányai az 1900-as évek elejéről a Bauhaus iskola építményei voltak. Ma már azonban sokkal inkább szeretnénk, ha a családi házunk mind megjelenésében, mind funkcióiban sokkal jobban a mi ízlésünkhöz igazodna. A családi házaknál ma már számos stílus közül válogathatunk. Vannak, amelyek egészen tradicionálisak, mint a mediterrán házak – ami nem a mi tradíciónk ugyan, de van, aki épp ezt a stílust szereti. Aztán valóban vannak olyan egyenesvonalú, geometriai formákra épülő, sok üveget és fémet tartalmazó családi házak, amelyek a modernség eszméjének is megfelelnek. S vannak egészen ultramodern vagy természetközeli, esetleg sok játékos ötletet tartalmazó családi házak is. Egyszóval, ha éppen kortárs családi házban gondolkodunk a stílusbeli lehetőségek jóval túl mutatnak a modern megoldásokon.

 

Legyen több, mint csak modern családi ház

 

modern családi ház BudapestNem véletlen, hogy a modern családi házak is, számos technikai funkciójukban, a felhasznált anyagokban és a belsőépítészetben is inkább a digitális világ nyújtotta megoldásokat alkalmazzák. A különféle elektronikus eszközeink, amelyek akár több kilométer távolból is irányíthatók, egészen ultramodern megoldásokat teremtenek.

 

Ugyanilyen módon a színek, az üveg felületek, a ma már alkalmazható fény kompozíciók is nagyon szép építkezési megoldásokat teremtenek. Nem beszélve a belsőépítészeti távlatokról. Itt is a bútorok különleges dizájnja, a különböző anyagok, dekor tárgyak sora, a tükrök és elektronikai berendezések alkalmazása, valódi személyre szabott világokat teremtenek.

 

Így a legjobb, ha az elképzeléseid vagy azokat a képeket, fotókat összegyűjtöd, amik tetszenek Neked. S ezek alapján a Ti ízléseteknek és szokásaitoknak legmegfelelőbb tervet készítettitek el. Ezek alapján a tervek alapján a kivitelezésben és a belsőépítészeti megoldásokban még számtalan ötlettel segítünk, hogy a lehető legjobb módon valósuljon meg mindaz, amit a családi házatokról gondoltok.

Ehhez nem is kell mást tenned, mint felvenni velünk a kapcsolatot.

 

Téglaház építése