Útépítés fotók

Mini árokásó gépA modern gépi földmunka egyik meghatározó eszköze – amely a legkisebb területek kezelésére is alkalmas –  a mini árokásó gép. Mini árokásó gépeink a gépi földmunka, tereprendezés és ásás műveleteiben számos problémáknál a segítségünkre lesznek. Velük még a kisebb családi házaknál is, – amit sok kivitelező nem tud elvállalni – megoldható minden földmunka.

A gépi földmunkára, tereprendezésre használt gép parkunk fejlesztéseinél így nagy hangsúlyt fektettünk, a legjobb funkciókkal rendelkező mini árokásó gépek beszerzésére. Számunkra azért fontosak a mini árok ásó gépek, hogy a családi házas ügyfeleink, vagy a önálló földterülettel rendelkező vállalkozói ügyfeleinket, komplexen és költséghatékonyan ki tudjuk szolgálni.

 

Mini árokásó gép a bontástól, a talajcseréig

 

Mini árokásó gépeink műszaki paraméterei és felszereltsége lehetővé teszi, hogy olyan bontási munkákat is el tudjunk végezni, ahol kevés a hely. Olyan zártan beépített telkeken, ahol csak a jóval drágább kézi bontás, földmunka tenné lehetővé a munkák elvégzését. A munkatársaink felkészültsége, a mini árokásó gépek és a szakképzett munkaerő, együttese garantálja a személyre szabott megoldásokat. Így együtt azokat a feladatokat is, a géppel együttműködve pontosan elvégzik, amit máshogy nem lenne lehetséges. Az emberi és gépi erőforrások lehetővé teszik, hogy a bontási munkáktól elindulva, teljes folyamatokat tudjunk menedzselni. Teljes folyamatokat, a tereprendezéstől, akár az építkezésig, felújításig.

 

mini árokásó gépMilyen munkavégzéshez, földmunkához, tereprendezéshez, éppen milyen megoldásokra van szükség? Hogyan tudjuk a legoptimálisabban kihasználni a mini árokásó gépekben rejlő lehetőségeket? Ez mindig területenként és feladatonként változó.

Az ingyenes helyszíni felmérésünk pontosan ebben van minden ügyfelünk segítségére. A megoldásra váró feladatok feltárása. A feladatok ütemezése, az ehhez szükséges gépi és emberi erőforrások megfelelő elosztása, – mind időben, mind a szakterületeken – lehetővé teszi a legköltséghatékonyabb megoldásokat.

A tervezés, felmérés, a szükséges nyersanyagok meghatározása, az első lépés. A mini árokásó gépek adott munkaterületre érkezése, a munkavégzés ideje a hozzájuk tartozó munkafolyamatok, a második. Ezek együtt azok, amik igazán lehetővé teszik, hogy a legoptimálisabban, a legjobb megtérülési és ráfordítási mutatókkal oldjuk meg a ránk váró feladatokat.

 

Így amennyiben bármilyen olyan munkafolyamat felmerül, amihez mini árokásó gépekre van szükséged, a bontástól, a gépi földmunkán, árokásáson át, a tereprendezésig, kérd az ingyenes helyszíni felmérésünk és mini árokásó gépeink a szolgálatodba állítjuk.

 

Mini árokásó gép