Legyen olyan konfortos a házad, amely sok örömet és szeretetet sugároz!

A ház építésének, felújításának az ideje, mindig számos döntéssel járó feladat. Mi segítünk eligazodni benne!

Hogyan tervezz és válassz kivitelezőt!?

 

A saját házunk felújítása vagy egy új ház építése, mindig nagy és fontos döntés az életünkben. Egy ilyen projekt számos kihívással és felelősséggel jár, és a sikeres megvalósításhoz elengedhetetlen egy megbízható, tapasztalt kivitelező választása.

Az alábbi szempontokkal és hasznos tanácsokkal segítünk a legmegfelelőbb kivitelező, megoldások kiválasztásában.

 

  1. Lépés: Tervezés és előkészületek

A felújítás és új ház építése előtt fontos az alapos tervezés és a legjobb eredményeket hozó előkészületek megtétele.

Határozd meg az igényeidet és az elképzeléseidet, és készíts részletes terveket a kívánt munkákról.

Egy jól kidolgozott terv neked is segít abban, majd könnyebben kommunikálj a kivitelezőkkel, és minél pontosabb ajánlatokat kérj tőlük.

 

  1. Lépés: Alapos háttérkutatás

A kivitelező kiválasztása előtt alapos háttérkutatást végezz. Kérdezd meg ismerőseidet, barátaidat, vagy a szomszédokat, akik korábban már építkeztek vagy felújítottak, milyen tapasztalataik voltak a kivitelezőkkel. Keress rá különböző építőipari kivitelező honlapjára az interneten. Olvasd el milyen „hiteles” tartalmaik vannak, hogy fogalmaznak, milyen problémákra fókuszálnak, mennyire vevőcentrikusak.

Olvass minél több visszajelzést és véleményt az interneten az egyes cégek munkájával kapcsolatban.

 

  1. Lépés: Érdeklődj és kérj árajánlatokat

Miután kiválasztottad a potenciális kivitelezőket, lépj velük kapcsolatba és kérj árajánlatot a tervezett munkákról. Legyen részletes az ajánlat, és tartalmazzon minden költséget, amelyre számítanod kell, beleértve az anyagokat, a munkaerőt, a szállítást és a gépi berendezéseket is. Egy-egy helyszíni felmérés, amikor személyesen találkoztok és az az alapján készített árajánlat is sokat elárul a cégről és vezetőjéről.

 

  1. Lépés: Referenciák és előző munkák megtekintése

Ne elégedj meg azzal, hogy árajánlatot kaptál, hanem nézd meg a kivitelező előző munkáit és referenciáit is. Látogass el azokhoz projektekhez, amelyeken már dolgoztak, és beszélj a korábbi ügyfeleikkel. Így láthatod és személyes benyomásokat is szerezhetsz arról, hogyan dolgoznak valójában, és milyen minőségű munkát végeznek.

 

  1. Lépés: Kérdezz és ellenőrizd a megfelelő engedélyeket

Győződj meg arról, a kiválasztott kivitelező rendelkezik az összes szükséges engedéllyel a felújításhoz, egy új ház építéséhez. Ez látszólag teljesen feleslegesnek tűnik ebben a fázisban, de ezzel garantáltan elkerülheted a későbbi problémákat és jogi konfliktusokat.

 

  1. Lépés: Alkudj és kössd meg az szerződést

Miután kiválasztottad a megfelelő kivitelezőt, ne habozz alkudozni az áron. A legtöbb esetben a kivitelezők hajlandóak tárgyalni az árakról és az elvégzendő munkáról. Mi mindig igyekszünk a költségkeretekre is rákérdezni és az ajánlatot ahhoz igazítani, hogy minél többet hozhassunk ki a rendelkezésre álló anyagi forrásokból.

 

Ha mindent tisztáztál, köss szerződést, amely részletesen tartalmazza az elvégzendő munkákat, a határidőket, a költségeket és az esetleges garanciákat.

A családi ház felújítás, de az új ház építése méginkább hosszú és összetett folyamat, de a megfelelő kivitelezővel a sikeres megvalósítás könnyebbé válik.

Bízd a munkát megbízható, tapasztalt és jól referenciákkal rendelkező szakemberekre, és élvezd az új otthonod előnyeit és kényelmét.

Az építések ideje teremtő

 

családi ház építés felújítás

A családoknak készülő házak megépítése, vagy felújítása, mindig új lehetőségeket teremt az életben. Az egész családnak, mindazoknak, akik benne fognak lakni. Az építések ideje, mindig is a teremtésé, az épülésé és nem csak a házé. Azok ideje is benne, akik az éület tulajdonosai, de azoké is akik az építőipari munka kivitelezői. Az építési folyamat és annak eredménye, az "otthonálmok" valóra váltása mindenkit, többé, jobb emberré tesz.

 

Ehhez, kell a megfelelő partnert megtalálnia annak, aki egy ház építésében, felújításban gondolkodik. Mi igazán tudjuk milyen nehéz ez, - elég sok tapasztalatunk van róla - akár családi ház építésében, akár felújításban gondolkodsz....?

 

Kiválasztani a legjobb megoldást. Megtalálni azt a kivitelezőt, akivel könnyedén és örömmel megy az építkezés, felújítás. Mindenki, aki épít, esetleg felújít szeretné, ha valóban hosszú időre tudna azokkal a pozitív energiákkal, - amit az új otthon jelent - még ikeresebb lenni az életben. Szeretnénk az új otthon segítségével, inspirációjával még jobban élvezni, az életet. Örülni annak, végre sikerült elérni, az a komfortot, amire a családdal mindig is vágytunk.

 

Az építkezés, felújítás öröme, messze űzi a gondokat, ha tartható lesz a költségkeret, a határidők, valamint a maga teljességében, úgy valósulnak meg a dolgok, ahogy azt mi elterveztük. Ehhez kellene megtalálni azt a kivitelezőt, valódi építőt - a szó legtágabb értelmében - akivel ez egészen egyszerű és problémamentes lesz.

A családi házak, a mi kozmoszunk, pozitív energiáink forrása

Mi alapján tudunk helyesen választani, a ház építők, felújítók között?

 

családi ház építés felújítás BudapestSzerintünk elsődlegesen a kommunikáció, a munkához, az építőipari kivitelezési folyamathoz való hozzáállás alapvetően meghatározza, mire számíthatunk az együttműködés során. Többnyire azonban mégis árajánlatok versengenek és nem emberek, hogy megvalósítsák a megrendelők elképzeléseit. Holott elsősorban a családi házra vágyók, vagy az azt felújítani igyekvőket kellene megérteni. Az ő elképzeléseiket, álmaikat megvalósítani úgy, többt ne legyen, ezen a téren hiányérzetük.

 

Az számunkra teljesen természetesnek tűnik, hogy szakmailag a legnaprakészebbnek kell lenni, birtokában mindannak a tudásnak, amit egy családi ház építése, vagy felújítása megkövetel. Ez a tudás nemcsak a kivitelezés technikai, műszaki részére terjed ki,hanem az esztétikai megoldásokra is, hogy valóban szép házunk legyen.

 

Az esztétikai megoldásokban is azonban a tulajdonosok ízlése a meghatározó. A jó építőmester azonban mindezeket az egymástól merőben eltérő területeket is egybe tudja fogni és más minőséget, más végeredményt hoz ki belőle. Más lesz a végeredmény, mint annál a vállalkozónál, aki csupán szakmaként tekint a munkájára és nem érzékeli az alkotás lényegét, a szakrális jellegét egy építésnek, felújításnak, azt ahogy rendet teremtünk a térben.

 

Rendet teremtünk a térben és a család számára saját univerzumot, kozmoszt teremtünk, a családi házzal, amiben igazán biztonságban, alkotó energiákkal telve és örömben tudnak élni. Ez csak úgy lehetséges, hogyha az építő szeme előtt mindig ott lebeg ez a teljes kép, ugyanakkor az összes apró műszaki részletre is figyel.

 

Így  nem lesz gond a házépítésére, felújítására fordított költségekkel és minden úgy valósul meg, ahogy mi szerettük volna. Az építés idejével, mi ezt a fajta hozzáállást, azt a régi építőmesterekre jellemző szakmai alázatot képviseljük, aminek segítségével mi valódi HÁZ-akat építünk és újítunk meg. Azokkal az alkotó energiákkal, amelyek a kivitelezés után is nagyon sokáig táplálják a házban lakókat, ők maguk is többnek érzik az otthonuk, mint az előtte remélték. Az építkezés ideje ugyanis egy-egy háznál, amikor az megújul, akkor is erővel és szépséggel tölt meg azt.

Érzéseink táptalaja

 

Ingyenes helyszíni felmérésünknek kettős célja van, egyrészt megismerni a partnereink elképzeléseit és lehetőségeit, másrészt,  személyes kapcsolatot alakíthassunk ki velünk. Az együttműködés, a közös alkotás kizárólag ilyen közegben, rendszer, tervek szerint lehetséges. Az elképzelésekhez, vágyakhoz és lehetőségekhez mi adjuk a szaktudásunkat, aminek a segítségével az új épület, a régi megújítása tökéletesen megvalósítja, a rendelkezésre álló keretek között az elképzeléseket.

 

Magát az ajánlatot, ami a kivitelezéshez, vagy felújításhoz kapcsolódik részletesen átbeszéljük, hogy pontosan tudják megrendelőink, mit, miért és milyen ütemben fogunk elvégezni a számukra. Itt el tudjuk mondani a több mint 99.000 munkaórával a hátunk mögött - ha egy adott feladat úgy kívánja, akkor akár rászánva napi 9-10 órát is - hogy mik azok az építészeti, belsőépítészeti megoldások, amivel sokkal jobban meg tudjuk valósítani az elképzeléseket. Átbeszéljük az egyes költség tételeket, hol látjuk lehetségesnek a megtakarításokat és hol érdemesebb többet áldozni a minőségre. Velünk minden munkafolyamat érthető és átlátható lesz.

 

Mit tükröznek a családi ház építési, felújítási árajánlatok?

 

Tudjuk, ahogy a nevében is benne van, hogy az árajánlatok révén, az árak versengenek, amelyek azonban több mindent takarnak semmint anyagokat és munkaórát. A filozófiát, a hozzáállást, a célok pontos megvalósítását lehetetlen ugyanis beárazni, de hisszük, hogy ha egy-egy partnerünk pontosan érti mit takar egy ajánlat, akkor a döntés is sokkal egyszerűbb lesz. A döntés, ami nemcsak annak az időnek szól, amíg a kivitelezés, felújítás zajlik, hanem kihat arra is, hogy később hogyan érezzük magunk a házunkban.

 

Minden, amit teszünk valahol az időnek szól, sőt kifejezetten a jövő időnek. Egy alkotás, egy ház megépítése, felújítása, az épület, a kert, a belsőépítészeti megoldások tartóssága korántsem mindegy, milyen hosszútávra szól. Az igazán megfelelő építőmesteri tudással létrehozott házak nemcsak szépek és megfelelnek a család elvárásainak, de tartósak is. Így hosszútávon, mind az energia fogyasztásban, mind a felújítások ritkább ütemével a megfelelő időt és tudást szánva az építési folyamatokra, az később kamatostul megtérül.

 

Emiatt fontos, hogy már árajánlatot is a ház építésére, felújítására arról a helyről kérjünk, ahol látjuk ezt az elköteleződést az építkezés, az alkotás, a munka iránt. A túl sok, egymásnak akár sok területen ellentmondó ajánlat inkább kételyeket szül, mint sem segíti a döntést. Ilyenkor rögtön felmerül a kérdés, vajon nála ez a tétel miért ennyi és ennyi, nála miért más. Természetesen mindenki másként ítélhet meg munkafolyamatokat, más-más területeken lehet kimagaslóbb a teljesítménye, de mindig a teljességet, az egész folyamatot tartsuk szem előtt. Ez lesz egyedül gyümölcsöző a  megfelelő választásban.

 

Mi abban vagyunk érdekeltek, hogy a házak építésének az ideje valóban örömteli legyen és gyümölcsöző, hosszú távú kapcsolat alapja. Ezért a Balázs Építéstől, hogy jobban megértsd mik húzódhatnak meg a számok mögött, mindenképpen kérj ajánlatot!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napjainkban idehaza, a komoly építőipari tudás nagy érték

 

Aki most fog építkezésbe, felújításba, az tapasztalhatja, hogy a kivitelezési árak meglehetősen magasak. Ebben a magas árban a legmarkánsabb összetevő a megfelelő szakember hiány. Egyrészt sok a munkájában kiváló magyar szakember külföldön dolgozik, másrészt a képzés sem biztosít megfelelően magas szintű tudást ahhoz, hogy az iskolából kikerülők minden további nélkül azonnal munkába állhatnának. Az építőipar valamely területét választók, ha szerencséjük van, akkor megfelelő mesterek keze alá kerülnek és évek során el tudják lesni, majd sajátítani, végül a tudásuk részévé tenni, amit látnak. Ebben a rendszerben is azonban míg szakterülete mestere lesz valaki, az elég hosszú folyamat.

családi ház építés BudapestEzért ma, ha valaki házépítésben, felújításban gondolkodik, nem is az ár a legfontosabb tényező a választásában. Sokkal inkább az, hogy a pénzéért megfelelő tudást kap e? Mindaz, amit elterveztek, az új, vagy megújított családi házukkal, az tökéletesen megvalósul e. A teljes képet, az egyeztetések, tárgyalások során az egyes kérdéseinkre kapott válaszok alapján tudjuk megrajzolni. Ezekből kirajzolódik a hozzáállás, hozzáértés, s ezt kell sokkal inkább szem előtt tartani, semmint csupán azt a számot, ami az árajánlat végén szerepel.

 

 

Amikor az autónkról van szó, azt kell karbantartani, vagy javítani, senki sem bízná azokra a szerelőkre, akiknek nincs biztos tudása. Az autószerelőnk tévedései, probléma fel nem ismerése, korlátozott tudása, az egész családunk biztonságát veszélyezteti. Autóban pedig jóval kevesebb időt töltünk, mint az otthonunkban és a családok lakóhelyének élettartama többszöröse egy autóénak. Emiatt a családi ház kivitelező, felújító választása sokkal fontosabb kellene legyen, mint a szerelőké. Ilyen gondosságra van szükség tudjuk a kivitelező választásban, mert ha kivitelezés közben, vagy utána derül fény rá, hogy az építési folyamat mely részein, vagy mely szakterületeken rendelkezett korlátozottabb tudással valaki, az akár évekre megkeserítheti az életünk.

családi ház építés Budapest és környéke

 

A kivitelezés ereje a munkatársak szaktudásában rejlik!

 

Az építkezések, felújítások menedzseléséhez, számunkra a legfontosabb a megfelelő munkatársak kiválasztása. Ehhez, egy többlépcsős, külső szakértőkkel létrehozott kiválasztási rendszert dolgoztunk ki, aminek a révén az adott szakterületen a legmegbízhatóbb és a legmagasabb szakmai tudással rendelkező munkavállalók dolgoznak nálunk. Mi ilyen módon tudjuk garantálni a választott költéségkeretek között is a legjobb minőséget és a határidőket.

 

Velünk az építési munkák ideje, a családi ház felújítás minden egyes részlete sikeresen valósítja meg a megrendelőink elképzeléseit és tökéletesen illeszkedik ahhoz a vállalati filozófiához, amely valóban közös alkotásnak, teremtésnek és az ezzel szorosan összefüggő pozitív energiák felszabadításának, - a régi építőmesterek szakrális tevékenységéhez hasonlóan - fogja fel a családoknak készülő házak építését, és azok felújítását ugyanúgy.

Az építkezés, felújítás ideje végig alkotó folyamat lesz a számotokra

Nem csupán a pillanatnak építeni

 

Az otthon teremtés a jövőnek szól, hosszú évekre. A családi ház meghatározó tere lesz a gyermekeinknek, az unokáinknak. Az építéskor, felújításkor már ennek a szellemében hozva létre egy házat, szép gyermekkort teremtünk az utódainknak. Olyan ház lesz a miénk, ahová a gyerekeink és majd az unokák is mindig szeretettel térnek vissza. Szeretettel, mert a sok színes és örömteli emlék, az igazán különleges házban mindig pozitív érzéseket és energiákat szabadít fel bennük, amihez mindig jó visszatérni, kötődni.

 

Azok, akik ilyen házban nőttek fel, mind arra vágynak, hogy újra teremthessék ezt az érzést, ezt a hangulatot a saját családi házukban is. Azoknak, akiknek viszont ez hiányzott az életéből, azért akarnak ilyen családi házat teremteni, mert ők szeretnének az alapkövei lenni, egy ilyen erős és meghatározó családi tradíciónak.

 

Mi ennek a szellemében építjük, vagy újítjuk fel a családi házakat.  Mi nem csupán a technikai megoldásokra figyelünk, hanem az egész ház szellemiségére, esztétikájára. Ez a koncepció egészen más hozzáállást és minőséget eredményez. A házunk szépségét bár tükrözi a homlokzat, a szigetelés, a falak és a belsőépítészeti megoldások is, de van ennél egy meghatározóbb, ugyanakkor megfoghatatlanabb tényező is. Ez pedig a ház hangulata.

 

A családi ház hangulatának megteremtése művészet

 

Hangulatos házat építeni, vagy a felújítással létrehozni - éppen azt a hangulatút, ami a tulajdonosokban a megfelelő élményt, pozitív energiákat teremt - ez sokkal inkább, ha szabad ezt mondani, igazából "művészi" hozzáállást feltételez, semmint a szimpla műszaki emberét. Ez a régi, valódi építőmesterekre jellemző hozzáállás, ami nem tanulható. Ezt sokkal inkább a bővülő tudással és azzal a munkához való hozzáállással, ami mögött egy komoly elköteleződést jelentő filozófia húzódik meg, lehet hosszú évek alatt elérni.  

 

Mindenki tudja a saját szakterületén, hogy egy szintet lépni, mást és máshogyan tudni, s ennek következtében máshogyan is dolgozni, mennyi munkájába kerül valakinek. Mi a legkomolyabb versenyelőnyünknek ezt a látásmódot tartjuk, amit több mint 99.000 munkaórával a hátunk mögött, hosszú évek alatt sikerült elérni. Mi ezt kívánjuk megosztani, ezzel a tudással kívánjuk megépíteni, vagy felújítani az ügyfeleink családi házait.

 

 

A családi ház, a mi kozmoszunk, pozitív energiáink forrása

Más hozzállás

Mindenképpen kérj ajánlatot a Balázs Építéstől, mert

1. Egészen más a hozzáállásunk, filozófiánk

Kozmikus

2. Küldetésünk egy saját világ megteremtése a családoknak

3. Referenciáink mindent elmondanak arról, ahogy gondolkodunk

Régi építőmesterek elköteleződése

4. Az adott lehetőségekből a legtöbbet hozzuk ki

5. Mindig túlszárnyaljuk a megrendelőink elképzeléseit

Tradíciók ereje

6. Mi élményeknek, emlékeknek hozunk létre tereket

7. Az ügyfeleink szeretnék, ha a gyermekeiknek is mi építenénk házat

Referenciáink önmagukért beszélnek

 

Ahhoz, hogy meggyőződhess arról, amit mondunk valóban igaz, a referenciák meghatározóak.

 

A referencia képeink, jól mutatják, milyen személyre szabott és hangulatos, ugyanakkor trendi belsőtereket alkotunk.

Sőt ha kéred, akkor akár el is viszünk egy általunk épített, felújított helyre, ahol a saját szemeddel győződhetsz meg milyen minőségű a munkánk. Sőt a minőség mellett a te tapasztalatod lesz, hogy Budapest és környékének a különböző pontjain, mennyire az adott helyhez illeszkedő mégis más-más hangulatú tereket teremtünk.

 

Mi nem sablonok és minták alapján gondolkodunk. Mi a teljes teret nézzük, ahol az adott lakás, vagy ház elhelyezkedik. Ehhez az adott terület és tér kínálta lehetőségekhez, igazítjuk az ügyfeleink elképzeléseit. Ezért az a tágabb környezet, amiben a ház áll és azok az elképzelések, amik a családot jellemzik, együttesen hozzák létre azt a koncepciót, ami a kivitelezéssel megvalósul.

 

A családi ház építési, felújítási koncepciót, az adott térből és annak energiáiból dolgozzuk ki - elhelyezkedés, talaj adottságok, növényzet, alapanyagok - s ez alapján hozzuk létre a család elképzeléseihez leginkább illő családi házat. A tér és az álmok, elképzelések nyújtotta energiák ily módon egyesülnek az építkezésben, a felújításban. Ez garantálja a vágyott élményeket, hangulatot, a minket a munkákkal megbízó családok házaiban. Ez hoz létre nekünk oly referenciákat, amelyek mindennél beszédesebbek.

belsőépítészet fotók Budapest belsőépítészet fotók Budapest belsőépítészet fotók Budapest

Szakterületük legjobbjait válogattuk össze Neked

 

Amennyiben biztos akarsz lenni a választásodban úgy jó, ha tudod: mi minden egyes feladathoz régóta kipróbált szakemberekkel, az adott feladatra több rostán keresztül kiválasztott alvállalkozókkal dolgozunk.

 

Nincs olyan részterülete egy ház kivitelezésének, esetleg felújításának, ahová ne a szakmájuk legjobbjait kapnád meg segítségül. Azonban  a szaktudás mellett nekünk rendkívül fontos az is, hogy tudjanak a műszaki, szakmai ismeretek mellett azonosulni azzal a filozófiával, hozzáállással, amit a Balázs Építés képvisel.

 

A megrendelések számának függvényében, jellemzően vegyesen dolgozunk saját alkalmazottakkal és bizonyos folyamatokon, területeken alvállalkozókkal. Ez a kombináció, ami a legmagasabb szaktudást és a legelkötelezettebb hozzáállást teszi lehetővé valamennyi munkánknál, amit a Balázs Építés képvisel Budapest és környékén. 

Ennek köszönhető, hogy velünk rengeteg időt és energiát fogsz megspórolni az építkezésnél, vagy felújításnál. Velünk végig érezni fogod, az építési, felújítási munkák ideje alatt, hogy azok jó kezekben vannak.

 

Ingyenes helyszíni felmérés

 

A teljes körű helyszíni felmérés és tanácsadás, nálunk teljesen ingyenes.

 

Mi száz százalékban szeretjük tudni, hogy mire vállalkozunk és hogyan tudjuk megoldani az elképzeléseidet. Így mi megfelelő időt szánunk az előkészítésre, hogy később semmilyen probléma ne merülhessen fel.

 

Ráadásul az Árajánlatkérésedhez nálunk garantált ajándék jár!

Kérj ajánlatot még most és a víz és fűtés terveket teljesen ingyenesen dolgozzuk ki neked!

 

Tőlünk az elkészült munkákra ráadásul 3 év garanciát kapsz, hogy tudd mi valóban teljes egészében a feladatunkra koncentrálunk! Mi tartós minőségben és gyönyörű belső terekben gondolkodunk!

 

Kérj ajánlatot mielőbb, mert ezt az egyedi lehetőséget, az ingyenes víz és fűtés tervezés modult és a kiterjesztett garanciát, kizárólag azokra az árajánlatokra tudjuk biztosítani, amelyet az ajánlati oldalunk meglátogatása utáni első kilenc napban leadnak!

 

Az Ajánlatkérés semmiféle kötelezettséggel nem jár és a helyszíni felmérés is teljesen ingyenes!

Mi a saját időnket is, mint ahogy az ügyfeleink otthonát is, maximális pontossággal megtervezzük. Akik valóban a legjobb megoldást szeretnék és ennek érdekében időben lépnek, azokat mi is bónuszokkal jutalmazzuk!

 

A családi ház, a mi kozmoszunk, pozitív energiáink forrása

6 hónapig érvényes

 

Biztosan azt gondolod, most még csupán nézelődöm és ráérek később is Ajánlatot kérni.

Igen ez így van, de ezeket a bónuszokat többet már nem  tudjuk Neked biztosítani.

 

Ráadásul az Ajánlatunk - bizonyos feltételk mellett - 6 hónapig érvényes, ezért nem veszítesz semmit, ha most Ajánlatot kérsz és mielőbb megtudod, hogy a Balázs Építéssel mit nyersz. Kérje ajánlatot, hogy végre olyanná váljon a családi házatok, amiről mindig is álmodtatok.

Családi ház építés, felújítás? Kérj Ajánlatot most!

 

A legjobb helyen, a legjobb pillanatban jársz most, ha valóban családi ház építését, vagy felújítását tervezed.

 

Mi előre garantáljuk Neked a minőséget, a határidőket, a kulcsrakész megoldásokat, a csaliként használt online kalkulátor által végzett, félre vezető számítások helyett. Mi garantáljuk a házadban a vágyott, valódi hangulat megteremtését, s ha most kérsz árajánlatot, akkor a bónuszokat is.

 

Csak annyi a dolgod hozzá, hogy megadod az építkezés,felújítás pontos helyét és adataidat!