bontási hulladék

Bontási hulladékA bontási hulladék kezelése és elszállítása, olyan feladat, amely nagyon speciális területe az építőipari tevékenységnek. Emiatt azok a cégek, akik elsősorban csak a megtisztított és rendbe tett területekre – a tulajdonképpeni építési munka kezdetére – koncentrálnak, inkább csak nyűgös köteleségüknek érzik a bontási hulladék kezelését.

 

Sokszor azonban egy teljeskörű felújításnál is, nem csak családi házak vagy épületek bontásánál, nagyon sokféle nemű építési hulladék keletkezhet. Az építési hulladékokat, emiatt vagy a helyszínen, vagy a lerakóban, ahová elszállításra kerül valamilyen módon szelektálni kell. Sokszor vannak, olyan hulladékanyagok, amelyek együvé sorolhatók, együtt feldolgozhatók. Ezeket közösen szállítva a megfelelő hulladéklerakó helyekre, ahol valóban tudják ezeket kezelni, akkor nem okoznak problémát, sem a környezetnek, sem a szállítónak. Azonban, ha olyan anyagokat vegyítünk a bontási hulladék kezelésekor, amelyek együtt nem rakhatók le, egy adott befogadó állomáson, akkor mind a problémáinkat, mind a költségeinket nagymértékben megnövelhetjük.

 

Bontási hulladék kezelés, a lényeg a részletekben van

 

bontási hulladék szállításEzek azok az apró részletek, azok a kicsiny különbségek, amik nagyon precíz munkavégzést követelnek meg a bontási hulladékoknál. Pontosan ez az, amiért az építőipari munka ezen részét nagyon sokan nem szeretik. S jobbára csak a teljes tereprendezési munkák elvégzése után hajlandók a kivitelezésbe bele kezdeni. Nem beszélve arról, hogy a hulladékkal való munka sok porral és szennyeződéssel jár, ami a gépjárművek állapotára is kihat.

 

Sőt gyakran a munkavégző embereknek is egyedi szabályoknak kell megfelelni, bizonyos lépéseket betartani ahhoz, hogy egészséges módon láthassák el a feladatuk. Mi azonban a bontást, a bontási hulladékok kezelését és elszállítását is költséghatékonyan, körültekintő technológiával végezzük. Így, ha ez más számára problémás, akkor nyugodtan keressen bennünket a sitt szállítási, építési hulladék szállításával kapcsolatban.

 

Bontási hulladék kezelés, költséghatékonyan

 

A bontási hulladék kezelésére kidolgozott technológiánk ugyanis naprakész, precíz és költséghatékony megoldásokat tesz lehetővé az ügyfeleinknek. Ennek a segítségével nagyon sok bosszúságtól és költségtől kímélhetjük meg azokat az ügyfeleinket, akik a bontási hulladékok kezelésére – akár a teljeskörű bontásra – kérnek fel minket. Sőt a kivitelező tapasztalataink révén jól tudjuk, hogy melyek azok a bontási hulladék elemek, amelyek akár tereprendezésnél, akár az építkezés későbbi folyamatában, még jól felhasználhatók.

 

A bontási hulladékokból a hasznosíthatók kiválasztása, szintén csökkenti a későbbi beruházási költségeinket. S ha mi magunk tudjuk felhasználni a bontási hulladékaink erre alkalmas részeit, akkor a környezetünket is kíméljük. Így bármilyen bontási munkával kapcsolatos vagy a bontási hulladék kezelésével kapcsolatos problémád van, keress minket most rögtön.

 

 

bontási hulladék