X

Családi ház építés és felújítás

LEGYEN OLYAN HÁZAD, AMELY ÖRÖMET ÉS SZERETETET SUGÁROZ

A HÁZ ÉPÍTÉS, A FELÚJÍTÁS IDEJE, MINDIG FONTOS PILLANATA AZ EMBER ÉLETÉNEK!

AZ ÉPÍTÉS IDEJE TEREMTŐ

A családi ház megépítése, vagy felújítása, mindig új lehetőségeket teremt az életben. Az egész családnak, mindazoknak, akik benne fognak lakni. Az építés ideje, mindig is a teremtésé, az épülésé és nem csak a házé, hanem azoké is, akik a tulajdonosai vagy a munka kivitelezői. Az építés, az „otthonálmok” valóra váltása mindenkit, aki annak a létrehozásában közreműködik többé tesz.

Ehhez, kell a megfelelő partnert megtalálnia annak, aki családi ház építésében, vagy felújításban gondolkodik. Mi igazán tudjuk milyen nehéz, akár családi ház építésében, akár felújításban gondolkodsz, kiválasztani a legjobb megoldást. Megtalálni azt a kivitelezőt, akivel könnyedén és örömmel megy az építés, felújítás.

Mindenki, aki épít, vagy felújít szeretné, ha valóban hosszú időre tudna azokkal a pozitív energiákkal, amit az új, vagy megújuló otthon jelent, még előrébb jutni az életben. Szeretnénk az új otthon segítségével, inspirációjával még jobban élvezni, az életet. Örülni annak, hogy sikerült elérni, amire a családdal mindig is vágytunk.

Az építés, felújítás öröme, messze űzi a gondokat, ha tartható lesz a költségkeret, a határidők és minden a maga teljességében, úgy valósul meg, ahogy azt mi elterveztük. Ehhez kellene megtalálni azt a kivitelezőt, valódi építőt – a szó legtágabb értelmében – akivel minden egyszerű és problémamentes lesz.



MI ALAPJÁN TUDUNK JÓL VÁLASZTANI, A HÁZ ÉPÍTŐK, FELÚJÍTÓK KÖZÖTT?

Szerintünk elsődlegesen a kommunikáció, a munkához, az építés folyamatához való hozzáállás alapvetően meghatározza, hogy mire számíthatunk az együttműködés során. Többnyire azonban mégis árajánlatok versengenek és nem emberek, hogy megvalósítsák a megrendelők elképzeléseit. Holott elsősorban a családi házra vágyók, vagy az azt felújítani igyekvőket kellene megérteni. Az ő elképzeléseiket, álmaikat megvalósítani úgy, hogy ne legyen hiányérzetük.

Az számunkra teljesen természetesnek tűnik, hogy szakmailag a legnaprakészebbnek kell lenni, birtokában mindannak a tudásnak, amit egy családi ház építés, vagy felújítás megkövetel. Ez a tudás az építés technikai, műszaki részére terjed ki, a következő lépés az esztétikai megoldások, hogy valóban szép házunk legyen.

Az esztétikai megoldásokban is azonban a tulajdonosok ízlése a meghatározó. A jó építő azonban mindezeket az egymástól merőben eltérő területeket is egybe tudja fogni és más minőséget, más végeredményt hoz ki belőle. Más lesz a végeredmény mint annál a vállalkozónál, aki csupán szakmaként tekint a munkájára és nem érzékeli az alkotás lényegét, a szakrális jellegét egy építésnek, felújításnak, azt ahogy rendet teremtünk a térben.

Rendet teremtünk a térben és a család számára olyan saját univerzumot, kozmoszt teremtünk, a családi házzal, amiben igazán biztonságban, alkotó energiákkal telve és örömben tudnak élni. Ez csak úgy lehetséges, hogyha az építő szeme előtt mindig ott lebeg ez a teljes kép, ugyanakkor minden apró műszaki részletre is figyel.

Így nem lesz gond a házépítésére, felújítására fordított költségekkel és minden olyan módon valósul meg, ahogy mi szerettük volna. Az építés idejével, mi ezt a fajta hozzáállást, azt a régi építőmesterekre jellemző szakmai alázatot képviseljük, aminek segítségével mi valódi HÁZ-akat építünk és újítunk meg.

Olyan alkotó energiákkal, amelyek a kivitelezés után is nagyon sokáig táplálják a házban lakókat, ők maguk is többnek érzik az otthonuk, mint az előtte remélték. Az építés ideje ugyanis egy-egy házat, még ha csak megújul is erővel és szépséggel tölt meg.


ÉRZÉSEINK TÁPTALAJA

Ingyenes helyszíni felmérésünknek kettős célja van, egyrészt megismerni a partnereink elképzeléseit és lehetőségeit, másrészt, hogy személyes kapcsolatot alakíthassunk ki velünk.

Az együttműködés, a közös alkotás csak ilyen közegben lehetséges. Az elképzelésekhez, vágyakhoz és lehetőségekhez mi adjuk a szaktudásunkat, aminek a segítségével az építés, megújítás tökéletesen megvalósítja, a rendelkezésre álló keretek között az elképzeléseket.

Magát az ajánlatot, ami a kivitelezéshez, vagy felújításhoz kapcsolódik részletesen átbeszéljük, hogy pontosan tudják megrendelőink, mit, miért és milyen ütemben fogunk elvégezni a számukra. Itt el tudjuk mondani a több mint 33.000 munkaórával a hátunk mögött – ha a feladat úgy kívánja rászánva, akár napi 9-10 órát is – hogy mik azok az építészeti, belsőépítészeti megoldások, amivel sokkal jobban meg tudjuk valósítani az elképzeléseket.

Átbeszéljük az egyes költség tételeket, hogy hol látjuk lehetségesnek a megtakarításokat és hol érdemesebb többet áldozni a minőségre. Velünk minden munkafolyamat érthető és átlátható lesz.

MIT TÜKRÖZNEK A CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSI, FELÚJÍTÁSI ÁRAJÁNLATOK?

Tudjuk, ahogy a nevében is benne van, hogy az árajánlatok révén, az árak versengenek, amelyek azonban több mindent takarnak semmint anyagokat és munkaórát.

A filozófiát, a hozzáállást, a célok pontos megvalósítását lehetetlen ugyanis beárazni, de hisszük, hogy ha egy-egy partnerünk pontosan érti mit takar egy ajánlat, akkor a döntés is sokkal egyszerűbb lesz. A döntés, ami nemcsak annak az időnek szól, amíg a kivitelezés, felújítás zajlik, hanem kihat arra is, hogy később hogyan érezzük magunk a családi házunkban.

Minden, amit teszünk valahol az időnek szól, sőt kifejezetten a jövő időnek. Egy alkotás, egy ház építése, felújítása, az épület, a kert, a belsőépítészeti megoldások tartóssága korántsem mindegy, hogy milyen hosszútávra szól.

Az igazán megfelelő építőmesteri tudással létrehozott házak nemcsak szépek és megfelelnek a család elvárásainak, de tartósak is. Így hosszútávon, mind az energia fogyasztásban, mind a felújítások ritkább ütemével a megfelelő időt és tudást szánva az építésre, az kamatostul megtérül.

Emiatt fontos, hogy már árajánlatot is a családi ház építésére, vagy felújítására olyan helyről kérjünk, ahol látjuk ezt az elköteleződést az építés, az alkotás, a munka iránt. A túl sok, egymásnak akár sok területen ellentmondó ajánlat inkább csak kételyeket szül, mint sem segíti a döntést. Ilyenkor mindig felmerül a kérdés, vajon nála ez a tétel miért ennyi és ennyi, nála miért más.

Természetesen mindenki másként ítélhet meg munkafolyamatokat, más-más területeken lehet kimagaslóbb a teljesítménye, de mindig a teljesség, az egész folyamatot tartsuk szem előtt. Ez lesz egyedül gyümölcsöző a megfelelő választásban.

Mi abban vagyunk érdekeltek, hogy az építés ideje valóban örömteli legyen és gyümölcsöző, hosszú távú kapcsolat alapja. Így a Balázs Építéstől, hogy jobban megértsd mik húzódhatnak meg a számok mögött, mindenképpen kérj ajánlatot!


NAPJAINKBAN IDEHAZA, A KOMOLY ÉPÍTŐIPARI TUDÁS NAGY ÉRTÉK

Aki most fog építkezésbe, felújításba, az tapasztalhatja, hogy a kivitelezési árak meglehetősen magasak. Ebben a magas árban a legmarkánsabb összetevő a megfelelő szakember hiány. Egyrészt sok a munkájában kiváló magyar szakember külföldön dolgozik, másrészt a képzés sem biztosít megfelelően magas szintű tudást ahhoz, hogy az iskolából kikerülők minden további nélkül azonnal munkába állhatnának.

Az építőipar valamely területét választók, ha szerencséjük van, akkor megfelelő mesterek keze alá kerülnek és évek során eltudják lesni, majd sajátítani, végül a tudásuk részévé tenni, amit látnak. Ebben a rendszerben is azonban míg szakterülete mestere lesz valaki, az elég hosszú folyamat.

Így ma, ha valaki építésben, felújításban gondolkodik, nem is az ár a legfontosabb tényező a választásában. Sokkal inkább az, hogy a pénzéért megfelelő tudást kap e? Mindaz, amit elterveztek, az új, vagy megújított családi házukkal, az tökéletesen megvalósul e.

A teljes képet, az egyeztetések, tárgyalások során az egyes kérdéseinkre adott válaszok azok, amikből kirajzolódik a hozzáállás, hozzáértés, s ezt kell sokkal inkább szem előtt tartani, semmint csupán azt a számot, ami az árajánlat végén szerepel.

Amikor az autónkról van szó, azt kell karbantartani, vagy javítani, senki sem bízná olyan szerelőre, akinek nincs biztos tudása. Az autószerelőnk tévedései, probléma fel nem ismerése, korlátozott tudása, az egész családunk biztonságát veszélyezteti. Autóban pedig jóval kevesebb időt töltünk, mint az otthonunkban és a családi házak élettartama többszöröse egy autóénak.

Így a családi ház kivitelező, felújító választása sokkal fontosabb kellene legyen, mint a szerelőké. Ilyen gondosságra van szükség tudjuk a kivitelező választásban, mert ha kivitelezés közben, vagy utána derül fény rá, hogy az építési folyamat mely részein, vagy mely szakterületeken rendelkezett korlátozottabb tudással valaki, az akár évekre megkeserítheti az életünk.

A kivitelezés ereje a munkatársak szaktudásában rejlik!

Az építkezések, felújítások menedzseléséhez, így számunkra a legfontosabb a megfelelő munkatársak kiválasztása. Ehhez, egy olyan többlépcsős kiválasztási rendszert dolgoztunk ki, azért, hogy az adott szakterületen a legmegbízhatóbb és a legmagasabb szakmai tudással rendelkezők dolgozzanak. Mi ilyen módon tudjuk garantálni a választott költéségkeretek között is a legjobb minőséget és a határidőket.

Velünk az építés ideje, az építkezés, felújítás minden egyes részlete sikeresen valósítja meg a megrendelőink elképzeléseit és tökéletesen illeszkedik ahhoz a vállalati filozófiához, amely valóban közös alkotásnak, teremtésnek és az ezzel szorosan összefüggő pozitív energiák felszabadításának, – a régi építőmesterek szakrális tevékenységéhez hasonlóan – fogja fel a családi házak építését, felújítását.


NEM CSAK A PILLANATNAK ÉPÍTENI

Az otthon teremtés a jövőnek szól, hosszú évekre. A családi ház meghatározó tere lesz a gyermekeinknek, az unokáinknak. Az építéskor, felújításkor már ennek a szellemében hozva létre egy családi házat, szép gyermekkort teremtünk az utódainknak.

Olyan családi ház lesz a miénk, ahová a gyerekeink és majd az unokák is mindig szeretettel térnek vissza. Szeretettel, mert a sok színes és örömteli emlék, az igazán különleges házban mindig olyan pozitív érzéseket és energiákat szabadít fel bennük, amihez mindig jó visszatérni.

Azok, akik ilyen házban nőttek fel, mind arra vágynak, hogy újra teremthessék ezt az érzést, ezt a hangulatot a saját családi házukban is. Azoknak, akiknek viszont ez hiányzott az életéből, azért akarnak ilyen családi házat teremteni, mert ők szeretnének az alapkövei lenni, egy ilyen erős és meghatározó családi tradíciónak.

Mi ennek a szellemében építjük, vagy újítjuk fel a családi házakat. Mi nem csupán a technikai megoldásokra figyelünk, hanem az egész ház szellemiségére, esztétikájára. Ez a koncepció egészen más hozzáállást és minőséget eredményez. A házunk szépségét bár tükrözi a homlokzat és a belsőépítészeti megoldások is, de van ennél egy meghatározóbb, ugyanakkor megfoghatatlanabb tényező is. Ez pedig a ház hangulata.

A családi ház hangulatának megteremtése művészet

Hangulatos házat építeni, vagy a felújítással létrehozni – olyan hangulatút, ami a tulajdonosokban a megfelelő élményt, pozitív energiákat teremt – ez sokkal inkább, ha szabad ezt mondani, igazából „művészi” hozzáállást feltételez, semmint a szimpla műszaki emberét.

Ez a régi, valódi építőmesterekre jellemző hozzáállás, ami nem tanulható. Ezt sokkal inkább a bővülő tudással és azzal a munkához való hozzáállással, ami mögött egy komoly elköteleződést jelentő filozófia húzódik meg, lehet hosszú évek alatt elérni.

Mindenki tudja a saját szakterületén, hogy egy szintet lépni, mást és máshogyan tudni, s ennek következtében máshogyan is dolgozni, mennyi munkájába kerül valakinek.

Így mi a legkomolyabb versenyelőnyünknek ezt a látásmódot tartjuk, amit több mint 33.000 munkaórával a hátunk mögött, hosszú évek alatt sikerült elérni. Mi ezt kívánjuk megosztani, ezzel a tudással kívánjuk megépíteni, vagy felújítani az ügyfeleink családi házait.


Más hozzállás

Mindenképpen kérj ajánlatot a Balázs Építéstől, mert

1. Egészen más a hozzáállásunk, filozófiánk

Kozmikus

2. Küldetésünk egy saját világ megteremtése a családoknak

3. Referenciáink mindent elmondanak arról, ahogy gondolkodunk

Régi építőmesterek elköteleződése

4. Az adott lehetőségekből a legtöbbet hozzuk ki

5. Mindig túlszárnyaljuk a megrendelőink elképzeléseit

Tradíciók ereje

6. Mi élményeknek, emlékeknek hozunk létre tereket

7. Az ügyfeleink szeretnék, ha a gyermekeiknek is mi építenénk házat



REFERENCIÁINK ÖNMAGUKÉRT BESZÉLNEK

Ahhoz, hogy meggyőződhess arról, amit mondunk valóban igaz, a referenciák meghatározóak.

 

A referencia képeink, jól mutatják, milyen személyre szabott és hangulatos, ugyanakkor trendi belsőtereket alkotunk.

Sőt ha kéred, akkor akár el is viszünk egy olyan általunk készített helyre, ahol a saját szemeddel győződhetsz meg milyen minőségű a munkánk. Sőt a minőség mellett magad tapasztalhatod meg, hogy Budapest és környékének a különböző pontjain, mennyire az adott helyhez illeszkedő mégis más-más hangulatú teremtünk.

Mi nem sablonok és minták alapján gondolkodunk. Mi a teljes teret nézzük, ahol az adott lakás, vagy ház elhelyezkedik. Ehhez az adott terület és tér kínálta lehetőségekhez, igazítjuk az ügyfeleink elképzeléseit. Így az a tágabb környezet, amiben a ház áll és azok az elképzelések, amik a családot jellemzik, együttesen hozzák létre azt a koncepciót, ami a kivitelezéssel megvalósul.

A családi ház építési, felújítási koncepciót, az adott térből és annak energiáiból dolgozzuk ki – elhelyezkedés, talaj adottságok, növényzet, alapanyagok – s ez alapján hozzuk létre a család elképzeléseihez leginkább illő családi házat. A tér és az álmok, elképzelések nyújtotta energiák ily módon egyesülnek az építkezésben, a felújításban. Ez garantálja a vágyott élményeket, hangulatot, a családi házban. Ez hoz létre nekünk oly referenciákat, amelyek mindennél beszédesebbek.


SZAKTERÜLETÜK LEGJOBBJAIT VÁLOGATTUK ÖSSZE NEKED

 

Amennyiben biztos akarsz lenni a választásodban úgy jó, ha tudod: mi minden egyes feladathoz régóta kipróbált szakemberekkel, az adott feladatra több rostán keresztül kiválasztott alvállalkozókkal dolgozunk.

 

Nincs olyan részterülete egy családi ház kivitelezésének, vagy felújításának, ahová ne a szakmájuk legjobbjait kapnád meg segítségül. Azonban a szaktudás mellett nekünk rendkívül fontos az is, hogy tudjanak a műszaki, szakmai ismeretek mellett azonosulni azzal a filozófiával, hozzáállással, amit a Balázs Építés képvisel.

 

Így a megrendelések számának függvényében, jellemzően vegyesen dolgozunk saját alkalmazottakkal és bizonyos folyamatokon, területeken alvállalkozókkal. Ez a kombináció, ami a legmagasabb szaktudást és a legelkötelezettebb hozzáállást teszi lehetővé minden egyes kivitelezési, felújítási munkáknál, amit a Balázs Építés képvisel Budapest és környékén.

 

Ennek köszönhető, hogy velünk rengeteg időt és energiát fogsz megspórolni az építkezésnél, vagy felújításnál. Velünk végig érezni fogod, az építés, felújítás ideje alatt, hogy a kivitelezési munkák jó kezekben vannak.



INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS

A teljes körű helyszíni felmérés és tanácsadás, nálunk teljesen ingyenes.

Mi száz százalékban szeretjük tudni, hogy mire vállalkozunk és hogyan tudjuk megoldani az elképzeléseidet. Így mi megfelelő időt szánunk az előkészítésre, hogy később semmilyen probléma ne merülhessen fel.

Ráadásul az Árajánlatkérésedhez nálunk garantált ajándék jár!

Kérj ajánlatot még most és a víz és fűtés terveket teljesen ingyenesen dolgozzuk ki neked!

Tőlünk az elkészült munkákra ráadásul 3 év garanciát kapsz, hogy tudd mi valóban teljes egészében a feladatunkra koncentrálunk! Mi tartós minőségben és gyönyörű belső terekben gondolkodunk!

Kérj ajánlatot mielőbb, mert ezt az egyedi lehetőséget, az ingyenes víz és fűtés tervezés modult és a kiterjesztett garanciát, csak azokra az árajánlatokra tudjuk biztosítani, amelyet az ajánlati oldalunk meglátogatása utáni első kilenc napban leadnak!

Az Ajánlatkérés semmiféle kötelezettséggel nem jár és a helyszíni felmérés is teljesen ingyenes!

Mi a saját időnket is, mint ahogy az ügyfeleink otthonát is, maximális pontossággal megtervezzük. Akik valóban a legjobb megoldást szeretnék és ennek érdekében időben lépnek, azokat mi is bónuszokkal jutalmazzuk!


CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS, FELÚJÍTÁS? KÉRJ AJÁNLATOT MOST!

A legjobb helyen, a legjobb pillanatban jársz most, ha valóban családi ház építést, vagy felújítást tervezel.

Mi garantáljuk Neked a minőséget, a határidőket, a valódi hangulat megteremtését az új, vagy megújuló házban, s ha most kérsz árajánlatot, akkor a bónuszokat is.

Csak annyi a dolgod hozzá, hogy megadod az építkezés,felújítás pontos helyét és adataidat!