Családi ház teljes felújítás

Családi ház teljes felújítás 

A családi ház teljes felújítása az épület és környezetének minden területére kiszokott terjedni. A teljeskörűség azt jelenti, hogy nem csak egy-egy szakma specifikus munkát végzünk el a házon. Például nemcsak festésre kerül sor, hanem különböző építőipari szakmák együttes és kölcsönös alkalmazásával érjük el, hogy teljes egészében megújuljon a házunk.

 

A teljeskörű házfelújítás legtöbb esetben akkor következik be, ha új tulajdonosa lesz az épületnek és az szeretné, ha új otthona teljesen megújulna. A saját ízlésének megfelelően szeretné az új tulajdonos, mind a ház környezetét, mind a homlokzatot, mind a belsőépítészeti megoldásokat kialakítani.

 

Ebben az esetben a teljeskörű házfelújítás óriási kreativitást és hozzáértést igényel a kivitelezőtől. Az új tulajdonosnak egészen bizonyos, hogy egészen más elképzelései vannak arról, hogy milyen környezetben szeretne élni. Ugyanakkor egy megépült ház már adott szerkezettel, alapterülettel, térelosztással rendelkezik. A teljeskörű házfelújítás, ezért mindig a szerkezeti elemek átvizsgálásával, azok javításával kezdődik.

 

 

Lehetőségek, a családi ház teljes felújításnál

 

Családi ház teljes felújításAz adott alapterületet, lehet teljesen más téreloszlással képzeljük el, ezért szükség lehet falbontásra, közlekedők áthelyezésére. Melyik fal, hogyan bontható, hogyan helyezhető át ezt szintén nagy mértékben meghatározza az épület szerkezete.

Ebben az esetben a felújításnál nagyon szoros együttműködésre van szükség a tulajdonos és kivitelező között.  Az együttműködés biztosítja, hogy az elképzelések és az épület adta lehetőségek teljes összhangba kerüljenek. Az az olyan teret hozzunk létre, ami megfelel az elvárásoknak és építészetileg is a legstabilabb, a leghosszútávúbb megoldásokat garantálja. Ebben vagyunk mindig óriási segítségére az ügyfeleinknek a több mint 33.000 órányi ház és lakásfelújítási tapasztalattal a hátunk mögött.

 

A teljeskörű házfelújításunk ilyen alkalmakkal, mind a szerkezeti, homlokzati elemek, tetők, nyílászárók átvizsgálása, cseréje szempontjából teljes mértékben kiszolgálja a megrendelőink elvárásait. A belsőépítészeti megoldások ehhez képest már csak hab a tortán, mert egy jól kialakított belső terű házat olyan stílusúvá tenni, ahogyan azt megálmodták már a felújítás igazán hálás része.

 

A saját terünk újra értelmezése is a felújítás

 

A másik eset, amikor teljeskörű házfelújításról beszélünk, amikor már jó ideje birtoklunk egy házat és szeretnénk, ha újjá varázsolnák azt. Sőt ilyenkor fontos, hogy a legújabb technikai megoldások is alkalmazhatóak legyenek az otthonunkban. Ilyenkor a tulajdonosok igazából már a sajátjuknak érzik az otthonuk, csak időnként, minden ember vágyik a megújulásra, amivel együtt jár a lakókörnyezet megújítása is. Sőt a lakótereink igénylik is a rendszeres felújításokat.

 

Ebben az esetben is mindent pontosan átvizsgálunk. S a felújítás megfelelő szakaszaiban a felújítások legmodernebb eljárásait, kipróbált újdonságait alkalmazva, tesszük egészen újjá a házat. Ezek a teljeskörű felújítások még inkább elkötelezetté teszik a lakókat a házaik iránt. Olyan teret teremtünk, akár nektek is a felújítással a világban, amiben újból lehetőségeik széles tárházát érzékelik a családi házban lakók. S ez az érzés lesz mindig az öröm, az otthonosság és a szeretet forrása. S bár mi csak építőipari cég vagyunk, egy-egy ilyen munka elvégzése után tudjuk, hogy igazából ezek nem nagy szavak.

 

Családi ház teljes felújítás