Gépi földmunka Érd

Gépi földmunka ÉrdA Balázs Építés gépi földmunka tevékenysége az érdiek számára is elérhető. A gépi földmunka végzés teljes palettájával állunk Érden is rendelkezésére mindenkinek. A gépi földmunka tevékenységeink az alábbi területekre terjednek ki.

 

Gépi földmunka Érden:

 

Alapásás

 

Generálkivitelezőként tudjuk mennyire fontos a megfelelő alap. Az alapok, pincék kiásását a talajnak megfelelő gépekkel és technológiával végezzük.
A gépi földmunkára használt eszközeink alkalmasak a legszűkebb helyeken való alapok kiásására is. A legköltséghatékonyabb megoldásokat kínáljuk pontos ütemezéssel.

 

árokásás, csatornázásÁrokásás, csatornázás

 

Az árkok, csatornák kiásása, mint közművesítés, egyik fontos része, a tökéletesen funkcionáló építkezési telek kialakításának. A megfelelő, a talaj dőlésszögeinek figyelembevételével elvégzett árokásás, hosszú évekre meghatározza a telek használhatóságát. A könnyű talaj gondozás, az épületek stabilitása nagyban múlik a megfelelő vízlevezetésen, a jól kialakított árkokon.

 

Ahogyan a csatornák elhelyezése, azok elosztóktól való távolsága, a megfelelő nyomás kialakítása, nagyon hosszú évekre meg tudja könnyíteni vagy nehezíteni az életünk. A telken elhelyezkedő épületnek és annak víz és gázrendszeréhez megfelelően illeszkedő fő vezetékek útvonalának kialakítása, fontos feladat. A hatékonyság az építkezésben és később az épületet használók életét megkönnyítendő, már itt döntő jelentőségű. Ezért érdemes a számos tapasztalattal és több mint 30 ezernyi munkaórával a hátunk mögött a gépi földmunkára a Balázs Építés és csapatát választani.

 

Épület és családi ház bontás

 

A bontás mindig komplex munkafolyamat. legyen szó akár utak, járdák, mellékhelyiségek vagy családi házak, épületek bontásáról, itt több szakmaspecifikus terület tennivalóit kell összehangolni. Így a szakszerűen végzett bontási munka nagyon anyag és költséghatékony. A bontási műveletek pontos ütemezése, az egyes részterületek egymáshoz hangolása, a szállítás megtervezése rengeteg energiát, időt és költséget spórol meg minden Megrendelőnknek.
A bontási munkák kiemelten balesetveszélyes, ezért komoly szakértelmet igénylő munkafolyamat. Ezért érdemes a Balázs Építésre bízni.

 

Tereprendezés, terület előkészítés

 

tereprendezés ÉrdAz építkezés minden fázisában elvégezzük a tereprendezési munkákat. A tuskók, gazok eltávolításától, a talajkiegyenlítésen át az ásási munkafolyamatoktól a földegyengetésig. A medencék, kerti tavak kiásását, és az ebből származó föld, sitt elszállítását ugyanúgy megoldjuk, mint a telek egyes területeire szükséges, odaillő földtípusok beszerzését. A terepviszonyoknak megfelelően és a kivitelezési tervek szerint végzünk el minden tereprendezési feladatot.

 

Építési törmelék, sitt Szállítás

 

A különböző gépi földmunka folyamatok mindegyikéhez – a megfelelő anyag szelektációval – vállaljuk azok szakszerű, környezetbarát elszállítását. A sok-sok év tapasztalatával felépített munkafolyamataink és a minőség iránti elkötelezettség a garancia, hogy legyen szó építési, felújítási, bontási, tereprendezési vagy épp sittszállításról szó abban a legjobb megoldásokat kínáljuk.

 

gépi földmunka és tereprendezés ajánlatkérés