kézi földmunka Budapest

Kézi földmunka Budapestkézi földmunkaA földmunkával kapcsolatban sok téves képzet alakult ki az évek folyamán. A közutak mellett, a mega építkezéseknél látott nagy gépek, a mellettük lapáttal álldogáló munkások vagy éppen egy kisebb földterületet, ugyanilyen kézi eszközökkel megmunkáló emberek képe, mintha az ár/érték arányra is rányomná a bélyegét. Azt gondoljuk a nagy gépek drágák, míg a kézi földmunka olcsó. A kézi földmunka Budapest és vonzáskörzetében, mintha lehetőséget adna arra, hogy ezen a területen költségeket spóroljunk meg. Valójában ez nem így van.

 

Amennyiben kisebb telekkel is rendelkezünk, ahol a földmunkát el kell végeznünk, jó tudnunk, hogy ilyen területekre is vannak speciális munkagépek. A kisebb munkagépek, pedig sokkal precízebben, rövidebb idő alatt és így költséghatékonyabban tudják elvégezni ezt a feladatot. Amit egyetlen géppel el tudunk végezni földmunkában, ahhoz lehet 8-10 emberre lenne szükségünk a kézi földmunka során. Ekkorra létszámú kézi munkaerő viszont már komolyabb brigádnak számít, ezek a brigádok pedig, csakis hosszabb munkákra szeretnek szerződni. Amennyiben kevesebb emberrel oldjuk meg a feladatot, úgy viszont időben nyúlik meg a kivitelezés ideje. Így a költségeink mindenképpen, egy adott árszinten mozognak, több emberrel vagy hosszabb idővel kalkulálva.

 

Kézi földmunka Budapest: érvek és ellenérvek

 

Természetesen mi is tudjuk, hogy vannak olyan helyek, olyan zugok, ahová emberi munkaerőre van szükség. A gépi földmunka emiatt is egészül ki mindig jól képzett szakemberek munkájával. Azokat a területeket, ahol a földmunkagép nem tud teljeskörű munkát elvégezni, ezek a szakemberek művelik meg. Sőt mindig szükség van egy külső megfigyelőre is, aki a gép munkáját ellenőrzi, ahhoz, hogy minden pontos és tökéletes legyen.

 

Épp ezért, ha kézi földmunkára keresel megoldást Budapesten, akkor mindenképpen kérd az „Ingyenes helyszíni felmérésünket”, mert mi pontosan megmondjuk milyen eszközökkel, mennyi idő alatt és mekkora költségekkel lehet azt optimálisan megoldani. Amennyiben a kézi földmunka a legtökéletesebb megoldás, akkor azt fogjuk javasolni. Azonban, ha időben és költségekben is tudunk optimálisabb megoldást – jobb minőséget, pontosabb kivitelezést, közel azonos árszinten – akkor Neked is, mint minden ügyfelünknek megéri egy jóval hatékonyabb földmunka végzés mellett dönteni.

 

Kézi földmunka Budapest