kézi földmunka Budapest

Kézi földmunka BudapestÍgy válaszd ki a földmunkára legyen az kézi vagy gépi a megfelelő kivitelezőt:

 

1., Legyen ingyenes a helyszíni felmérés, tanácsadás. Így úgy jutsz pontos információkhoz, az adott terület földmunkáival kapcsolatban, hogy nem jár végleges elköteleződéssel.

 

2., A földmunka hatékonysága, hogy minden esetben időre elkészüljön a kivitelezés – kevesebb idő alatt, kisebb a költség is – általában a különböző módszerek megfelelő arányán múlik. Így, ha földmunkagépek végzik el a nagyját és kézierővel a finomításokat, sokkal eredményesebb az egész folyamat. Ellentétben azzal, ha csak az egyik vagy másik módszert alkalmazzuk.

 

3., A földmunka, az egyik legkomolyabb szakértelmet igénylő építőipari tevékenység. A talajszerkezet ismerete, az elvégzendő feladatokhoz alkalmazott eszközök, a végeredményhez szükséges minőségi paraméterek, ezekről mindig beszélni kell. Ezek mind olyan elemek, amikre válaszokat kell kapnunk a személyes megbeszéléseken.

Az olyan típusú mondatokat használók, mint „mi ezt így szoktuk csinálni”, „tudjuk mi, hogy működik ez”, „a munkások majd tudják, hogyan kell ezt csinálni” – mind olyan kifejezés, ami az ezeket használók nem megfelelő tudásáról árulkodik.

Keressünk, inkább olyan kivitelezőt, aki például azt tudja mondani, „ez a talaj agyagos szerkezetű, de mivel nincs nagyobb hely, ezért, egy kisebb bobcathez láncárokásót használva, vagy két három emberrel még a kevésbé hozzáférhető helyeket kiigazítva, akár 1 nap alatt elvégezhető a munka.

 

4., Gépi és kézi földmunka árak.

Az árak optimális esetben a szakértelmet, a rendelkezésre álló gépi eszközük használatát tükrözik. Így mivel a fölmunka nagyon hosszú távra szóló beruházás, nem feltétlenül a legolcsóbb megoldások a legcélravezetőbbek. Hiszen ilyen nagyon olcsó ár esetén, később ezen a területen, a ráépülő utak, épületek gyakori és költséges javításában a sokszorosát fizetjük meg a nem megfelelően elvégzett földmunkának.

Ár/érték arányban a legjobb megoldásokat kell megtalálni ahhoz, hogy a szükséges munkák kivitelezése a lehető legjobban megérje.

 

5., Pontos árakat lehetetlen mondani, ugyanis a talajtól, a helytől és a kivitelezésre váró feladatoktól függően óriási lesz a szórás. Az, ha szalagcímben közöljük, hogy óránként a költség mondjuk 6.500 és 20.000 forint között mozog, vagy a köbméterenkénti ár 2.500 – 9.000 forint között van, valójában miben segít, hisz akár háromszoros eltérés is lehet két ár között. Nem beszélve arról, mi történik, ha beton felületek is vannak egy adott területen, akkor a betonfeltörésre külön árat kapunk? Hisz az már nem földmunka.

 

Ezeket a szempontokat figyelembe véve ügyeljünk, a megfelelő kivitelező kiválasztására, ezért kérd még most, hogy segíthessünk az Ingyenes helyszíni felmérésünk segítségével!

 

földmunka árak

 
Több lehetőség áll a rendelkezésedre, ha odafigyelsz az alap elképzelésekre

 

kézi földmunkaA földmunkával kapcsolatban sok téves képzet alakult ki ugyanis az évek folyamán. A közutak mellett, a mega építkezéseknél látott nagy gépek, a mellettük lapáttal álldogáló munkások vagy éppen egy kisebb földterületet, ugyanilyen kéziszerszámokkal megmunkáló emberek képe, mintha az ár/érték arányra is rányomná a bélyegét. Azt gondoljuk a nagy gépek drágák, míg a kézi földmunka árak olcsók. A kézi földmunka Budapest és vonzáskörzetében, mintha lehetőséget kínálna arra, hogy ezen a területen költségeket spóroljunk meg. Valójában ez nem így van.

 

Abban az esetben, ha kisebb telekkel is rendelkezünk, ahol a földmunkát el kell végeznünk, jó tudnunk, hogy ilyen területekre is vannak speciális munkagépek. A kisebb munkagépek, pedig sokkal precízebben, rövidebb idő alatt és így költséghatékonyabban tudják elvégezni ezt a feladatot. Amit egyetlen géppel el tudunk végezni földmunkában, ahhoz lehet 8-10 emberre lenne szükségünk a kézi földmunka során. Ekkorra létszámú kézi munkaerő viszont már komolyabb brigádnak számít, ezek a brigádok pedig, csakis hosszabb munkákra szeretnek szerződni. Amennyiben kevesebb emberrel oldjuk meg a feladatot, úgy viszont időben nyúlik meg a kivitelezés ideje. Így a költségeink mindenképpen, egy adott árszinten mozognak, több emberrel vagy hosszabb idővel kalkulálva. Fel kell mérni minden esetben mi időben, árban és minőségben a lehető legoptimálisabb megoldás. Szakembereink segítenek ebben.

 

Kézi földmunka Budapest: érvek és ellenérvek

 

Természetesen mi is tudjuk, hogy vannak olyan helyek, olyan zugok, ahová emberi munkaerőre van szükség. A gépi földmunka emiatt is egészül ki mindig jól képzett szakemberek munkájával. Azokat a területeket, ahol a földmunkagép nem tud teljeskörű munkát elvégezni, ezek a szakemberek művelik meg. Sőt mindig szükség van egy külső megfigyelőre is, aki a gép munkáját ellenőrzi, ahhoz, hogy minden pontos és tökéletes legyen.

 

Épp ezért, ha kézi földmunkára keresel megoldást Budapesten, akkor mindenképpen kérd az „Ingyenes helyszíni felmérésünket”, mert mi pontosan megmondjuk milyen eszközökkel, mennyi idő alatt és mekkora költségekkel lehet azt optimálisan megoldani. Amennyiben a kézi földmunka a legtökéletesebb megoldás, akkor azt fogjuk javasolni. Azonban, ha időben és költségekben is tudunk optimálisabb megoldást – jobb minőséget, pontosabb kivitelezést, közel azonos árszinten – akkor Neked is, mint minden ügyfelünknek megéri egy jóval hatékonyabb földmunka végzés mellett dönteni.

 

földmunka árak