árok ásás fotók

Bobcat földmunka 

Amikor egy adott márka, adott gépéhez kötődően keresünk rá szolgáltatásokra, az nem a véletlen műve. Ebben az esetben egészen nyilvánvaló, hogy a köztudatba, már a szájhagyomány révén is bekerül, hogy az adott szolgáltatás, kifejezetten azzal az eszközzel, milyen tökéletesen megoldható. Nem véletlenül építettük mi is a gépi földmunka tevékenységünket, a Bobcatekre.

 

A Bobcatek legfőbb előnye, a kis helyigény, a könnyű és gyors szállíthatóság, ami a vele való munkavégzésre is jellemző. S ez a tulajdonsága a gépi földmunkában a Bobcanetknek, a legversenyképesebb árak képzésében is jelentkezik. Így, ha gyors, hatékony és megfelelő árszínvonalú munkát szeretnénk, a Bobcat földmunka számtalan módon bukkan fel előttünk.


A Bobcat földmunka előnyei

Családi ház, hátsó udvar rendberakása fotókA Bobcat gépeknek a mobilitása, az egyes gépi funkciók könnyű cseréje, az adott munkavégzéshez szükséges kiegészítők alkalmazása, ami a legszembe tűnőbb tulajdonsága a márkának. Így az adott hely viszonyainak, – ahol a gépi földmunka elvégzésre kerül – megfelelő alkalmazások kiválasztásával a munka sokkal hatékonyabb lesz, mint az egy funkciós gépekkel.

 

Ráadásul, ha egy-egy gép – bár lehetséges, hogy nagyobb intenzitással – de csak, egy-egy gépi földmunka tevékenységre alkalmas, úgy minden egyes funkcióhoz, amire szükség van az adott földmunkánál, külön gépre lesz szükség. Ez nagy mértékben növeli a költségeket – több gép, több szállítás, több kezelő.

 

A Bobcat mobilitása mellett a mérete és az ereje a leglenyűgözőbb. A magyar közmondást mintha a Bobcat fölmunka gépről találták volna ki, kicsi a bors, de erős. Nagyon nehezen megközelíthető helyekre is könnyedén befér. Ugyanakkor a földkitermelő kapacitása ennek ellenére nem szenved csorbát. Az lehet, hogy ugyanakkora mennyiségű földkitermeléshez, több kanálnyi emelésre van szükség, mint nagyobb társainál, de mozgékonysága és fürgesége kárpótolja ezt a hátrányt. Így időben a lassabban, de nehezebben mozgó, bár több földet kiemelni képes földmunka gépekkel szemben, nem lesz semmilyen hátrányunk.

 

Bobcat földmunka árelőnyökkel

 

A Bobcat fürgesége, fogyasztása és könnyű szállíthatósága, a földmunkában ma már az egyik nélkülözhetetlen eszközzé tette. Így amennyiben kifejezetten Bobcat földmunkában gondolkodsz, akkor a legjobb helyen jársz, mert gépeink és eszközparkunk segítségével a legköltséghatékonyabb és legprofesszionálisabb Bobcat földmunkát kínáljuk Neked.

 

gépi földmunka és tereprendezés ajánlatkérés